Da Campo Rockabilly Frisør

Mit navn er Samantha Da Campo, Jeg er 30 år, bosiddende i Slagelse med min kære ægtemand. ”Da Campo” er starten på en forhåbentlig lang og fortryllende rejse. Efter at være udlært som frisør i juni 2013 startede jeg selvstændigt op i Studio 7, hvor jeg lejede en stol og fik en masse erfaring og 14. marts 2015 tog Jeg springet og åbnede min helt egen salon. 


Min inspiration som frisør finder jeg i min store passion for perioden 50’erne, hvilket inkluderer gamle biler, rock n’ roll og naturligvis 50’er-hår – en rigtig rockabilly-frisør og barber, der trods sine skøre interesser, laver ALT i salonen;  moderne, kreativt og klassisk 🙂 Så vær endelig ikke nervøs for om din stil mon passer ind i min salon – for Jeg laver som sagt det hele. Mit mål er, via kvalitet, kreativitet og service, at få opbygget et ry der lever op til mit slogan; “en anderledes frisøroplevelse”


Yderligere har Jeg en webshop / rockabilly shop her på siden, hvor Jeg sælger rockabilly accessories i form af hårsløjfer, hårpynt og blomster til håret, rockabilly-smykker, nips og andre pynteting, som kan bestilles her på hjemmesiden under rockabilly- shoppen.

Jeg glæder mig til at give Jer en speciel oplevelse!

ONLINE BOOKING

Billede fra åbningen af Da Campo
Fra åbningen af Da Campo i Slagelse 14 marts 2015
Samantha Da Campo - Åbning af salonen i Slagelse
Da Campo i Slagelse, hvor du får en anderledes frisøroplevelse i unikke omgivelser