Da Campo i Hairmagazine

Da Campo i Hairmagazine:

En meget stolt indehaver skriver dette.

I sommeren blev jeg kontaktet af Hair Magazine. Jeg blev spurgt om jeg havde tid og lyst, da de rigtig gerne ville lave en artikel om vores salon. Øhh, JA jeg har tid og rigtig meget lyst, men det kom meget bag på mig. Jeg synes altid at det er de lidt mere “fine” saloner der er i bladet – med Københavner-saloner der har lavet deres egen grønne shampoo osv. Men nej, de ville have mig med og det må jeg erkende at jeg er RIGTIG stolt af!!

Hairmagazine udkommer til alle saloner i Danmark – så der må være en del der er stødt på Da Campos lille seje salon og det er sgu da meget fedt!

Jeg vedhæfter billeder af siderne her i indlægget – men ellers kan det hele ses online på Hairmagazine.dk

 

2udklip 3udklip 4udklip