Da Campo Rockabilly Frisør

Mit navn er Samantha Da Campo, Jeg er 36 år, bosiddende i Slagelse med min kære ægtemand og vores datter på snart 3 år. 

 


”Da Campo” er starten på en forhåbentlig lang og fortryllende rejse. Efter at være udlært som frisør i juni 2013 startede jeg selvstændigt op i Studio 7, hvor jeg lejede en stol og fik en masse erfaring og 14. marts 2015 tog Jeg springet og åbnede min helt egen frisørsalon i Slagelse. 

Da Campo – en anderledes frisøroplevelse og Da Campo barbershop er de 2 navne som salonen/barbershoppen går under. Min inspiration som frisør og barber finder jeg i min store passion for perioden 50’erne, hvilket inkluderer gamle biler, rock n’ roll, oldschool barbershops og naturligvis 50’er-hår – en rigtig rockabilly-frisør og barber, der trods sine skøre interesser, laver ALT i salonen;  moderne, kreativt og klassisk 🙂 Eks. er jeg ved at være ret kendt for mine lyse striber og evner til at rette skæg til..  ALTSÅ, er jeg bare en “helt almindelig frisør” – men i en særlig indrettet salon og som plus, med ekstra flair for det som er anderledes, såsom pompadour-frisurer/rockabillyfrisurer, håropsætninger til piger i oldschool-stil osv. – Så vær endelig ikke nervøs for om din stil mon passer ind i min salon – for Jeg laver som sagt det hele og jeg går altid op i, at alt hvad jeg sender ud af døren er til ug!  Mit mål har altid været, at via kvalitet, kreativitet og service, at få opbygget et ry der lever op til mit slogan; “en anderledes frisøroplevelse” – og det mener jeg efterhånden at have gjort efter 10 år i biksen.

Kreativitet: Følger med tidens trends, går på kurser, springer gerne ud i noget fedt og kreativt hvis det ønskes.

Service: Der er altid en kold øl, rom eller kaffe klar hos Da Campo, jeg prøver bedst muligt altid at servicere alle kunder på den bedste tænkelige måde, med fleksibilitet af tider, løber ud og sætter p-skriver når kunderne sidder med 100 stanniol pakker i håret, hygger med børn og hunde og alle venlige sjæle der kommer i salonen…. 😀


Yderligere har Jeg en webshop / rockabilly shop her på siden, hvor Jeg sælger rockabilly accessories i form af hårsløjfer, hårpynt og blomster til håret, rockabilly-smykker, nips og andre pynteting under navnet “Da Campo”, samt et udvalgt af mine produkter fra salonen, som kan bestilles her på hjemmesiden under rockabilly- shoppen.

Jeg glæder mig til at give Jer en speciel og anderledes frisøroplevelse!

ONLINE BOOKING

Billede fra åbningen af Da Campo
Fra åbningen af Da Campo i Slagelse 14 marts 2015

 

Samantha Da Campo - Åbning af salonen i Slagelse
Da Campo i Slagelse, hvor du får en anderledes frisøroplevelse i unikke omgivelser

Hos Da Campo bliver der altid pyntet vildt op til højtider som jul, halloween osv – vi glæder os til at byde dig velkommen i Slagelse fedeste shop….

Halloween 2020