Kontakt Da Campo – Online booking

Kontakt Da Campo i Slagelse

Online booking

Her finder du frisør og barbershop Da Campo:

DA CAMPO
v/ Samantha Da Campo
Slotsgade 7, 4200 Slagelse
Tlf. 52 52 20 41

E-mail kontakt@dacampo.dk

Åbningstider:

BEMÆRK: Salonen har pt. vekslende åbningstider grundet min fysik, tiderne nedenfor er derfor cirkatider for hvad tidstum mine timer oftest ligger i.

mandag 09:00 -12:00 (veksler lidt fra uge til uge)

tirsdag 11:30 – 19:00 

onsdag LUKKET

torsdag 09:30 – 16:30 

fredag efter aftale

weekend lukket (eller efter aftale)

BEMÆRK! Jeg tager kun i mod kontanter, bankoverførsel eller Mobilepay (Hæveautomat ligger 50m. fra salonen)

Har du specielt kraftigt hår eller afviger din bestilling meget fra det du kan vælge i onlinebookingen, så husk gerne at skrive en lille kommentar med i bookingen, så er det nemmest og bedst for alle parter. Det er så ærgerligt ikke at have nok tid til at lave det færdige resultat.

OBS! AFBUDSPOLITIK: Afbud skal meldes mindst 24 timer før behandlingen starter, ellers opkræves det fulde beløb for behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse. Ved akut opstået sygdom meldes afbud senest 3 timer før behandlingen starter og der skal laves en aftale om en ny tid.

[wpgmza id=”1″]

 

Skulle min online booking ikke lige stemme overens med din kalender, så kan du altid ringe eller skrive. Kontakt Da Campo, ring blot på 5252 2041, så prøver vi at finde en løsning.

 

Skriv til mig her, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker om en anderledes frisøroplevelse eller hvis du har brug for en uforpligtende snak om dit hår. Der findes så meget forskelligt i nutidens trend og mange billeder suser rundt på de sociale medier – man kan hurtigt blive forvirret eller i tvivl om hvad man vil, men lad os altid få snakket tingene igennem, så ender vi gerne med det bedste resultat.  Har du spørgsmål ang. Rockabilly shoppen kan du også skrive det her i kontaktformularen:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Skriv koden captcha nedenunder:

  Cookies og privatlivspolitik

  Hos Da Campo går vi selvfølgelig op i at du er tryg ved at handle hos os.

  Vi har en klar politik om at behandle dine følsomme oplysninger ansvarsfuldt. 

  Vi bruger ikke nogle handlendes kunders oplysninger til noget som helst, andet end at få sendt varerne afsted til jer og eventuelt kontakte jer ved problemer omkring jeres ordre. 

  Alle ordre/informationer fra disse bliver slettet indenfor 6 måneder og fremkommer derefter ingen mulige steder og bliver selvfølgelig ALDRIG videregivet til en tredje part. 

  Vi bruger kun nødvendige tekniske cookies for at opretholde almindelig drift af hjemmesiden. 

  Læs mere om hvem DaCampo er