Urban Alchemy – nu hos Da Campo!

Er dit hår grumset? Grønligt? Mat? 

Så har DU ikke gjort noget forkert, men vi får en masse ophobninger i håret ved eksempelvis vask… i vores vand er der fyldt med kobber, okker, jern osv… Disse ophobninger gør vores hår mat, grønligt og kedeligt at se på.

Flere måneder/års vedvarende brug af silver-produkter gør også håret grumset i den kolde farve til sidst. Der skal renses i bund og så forfra med produkterne.

 

image_urban

LAD MIG FORKLARE!!
Urban Alchemy er en behandling som renser håret helt af for ALLE ophobninger. Behandlingen tager fra 10-20 minutter. 
Den kan være ideel at bruge inden man farver, så er du sikker på at farven har det optimale grundlag og får den HELT rigtige klare farve og holder bedre! Et andet eksempel er kvinder med lysnet hår… kender I ikke det at man synes håret er så fint og lyst når det er lavet og efter nogle måneder synes det ikke lige så flot klart lyst mere, men faktisk lidt mørkere?? Det er ren og skær ophobninger i håret og hvis I bruger 1/2 time på lige at få den behandling i mellem jeres lysnings-behandlinger, så vil I føle at I har det flotte klare lyse hår altid! Farven kan jo ikke gå ud når den er lysnet – det er som at afblege et stykke stof – det går ikke væk, ALTSÅ er det ren og skær ophobninger.
 
Spørg hos Da Campo og få mere af vide om behandlingen.

KOSTER KUN fra 99,-

urban-alchemy-urban-alchemy-startovaci-balicek-med