Kundeudtalelser

Her vises Da Campos kundeudtalelser. Hvis du har lyst til at lave en udtalelse til mig, vil jeg sætte stor pris på det. Du kan sende den på min mail kontakt@dacampo.dk eller skrive den i kontaktformularen her på hjemmesiden.

Er ikke som de andre

Er ikke som de andre

Har nu fået klippet og farvet hår hos Da Campo gennem de sidste mange år.
 Er altid gået tilfreds derfra. 
Samantha lytter til ens ønsker. Service er i højsæde, bruger gode produkter. Serverer god kaffe 😉 god musik og der er altid tid til hyggesnak.
Frisør Da Campo er ikke som de andre og tak for det                                                          ❤

Bente Dalsgaard

Kunde igennem 7 år
Lige i skabet hos Da Campo

Lige i skabet hos Da Campo

Alt fra omgivelser og atmosfære til kreativitet og kvalitet sidder lige i skabet hos Da Campo – altså, hvis man er til Rockabilly stil og hænger lidt fast i en 50’er tidslomme. -Ellers må man lukke øjnene og nøjes med det underholdende selskab.

Jeg har lagt mit hårs skæbne i Samanthas hænder gennem en del år. Aldrig har jeg gået derfra i nedtrykt tilstand .
Roserne må hellere stoppe her – der skal helst ikke FOR mange nye kunder til. Jeg kan ikke risikere at miste min fleksible frisør, som altid kan finde tid og plads til mit eller ungernes hår!

Ps. Hold dig fra hårlakken… den er holder fint, men lugter alt for meget af pige! 😀

Claus Andersen

Kunde igennem 7 år

Fuld tillid til Samantha

Jeg har ofte oplevet udfordringer, når jeg skulle klippes og have farvet hår. Dels fordi jeg har meget tykt hår og dels fordi jeg kun kan beskrive hvad jeg nogenlunde kunne tænke mig, uden at have et billede at henvise til.

Her ønskede jeg fylde og ville prøve noget nyt og lidt mere friskt end mit vante valg af hårfarve. Jeg ville heller ikke have noget meget iøjnefaldende og mit hår måtte ikke føles tungt.

Med et tykt hår, er jeg ofte endt med frisure, der ikke klædte mig, eller som endte med at være anderledes end forventet, fordi jeg har så meget hår. Det kræver at frisøren har viden om, hvordan man arbejder med tykt hår og er ærlig, når man ønsker noget, som bare bliver noget juks.

Samantha ramte virkelig plet. Hun lavede striber og en lidt tydeligere balayage, som gjorde håret virkede lidt lettere. Jeg måtte lidt ud af min vante comfort zone og jeg fortrød det ikke.

Min største udfordring er altid mig selv, men jeg havde fuld tillid til at Samantha forstod mit lidt udefinerbare ønske og leverede et fantastisk resultat.”

Anna Zawadzka

kunde igennem 7 år

Der er altid en hyggelig stemning i salonen.

Jeg har kommet hos Da Campo/Samantha i ca. 7 år. Jeg fik hende anbefalet af min gamle frisør, fordi hun skulle på barsel, og har så hængt ved. Begge mine drenge bliver også klippet hos Samantha, og de elsker hende. Hun har et fantastisk tag på dem og de er trygge og har altid en god oplevelse. Hun er god til at lytte til både deres og min ønsker i forhold til deres frisure. Den ældste er udfordret med en stor hvirvel i panden, men han bliver altid klippet smart, og som han ønsker det. Lige meget om han har billeder med af en fodboldspiller, eller selv har fået en sjov ide, så griber Samantha det hele, og sætter det sammen, så han føler sig smart når han er færdig. Den mindste er mere lige til, men her er det mine ønsker om et lidt langt hår Samantha lytter til, og han går altid fra stolen med en følelse af at være den lækreste i rummet!

Der er altid en hyggelig stemning i salonen, og jeg føler mig hjemme og i trygge og gode hænder. Jeg føler at der er tid til mig, og har aldrig en fornemmelse af at Samantha skal videre til næste kunde. Samantha gør altid sit ypperst for at få fundet en tid til mig, hvis det kniber med at få det passet ind. Hun er god til at vejlede mig til behandling/produkter og styling.

Min problematik er at jeg har naturkrøl, og indimellem er jeg udfordret på at jeg hader dem, og ikke synes jeg kan få det til at virke med krøller, og så får jeg skører ideer til hvad jeg kunne tænke mig. Samantha er god til at ”få min ned på jorden” og enten gå med på mine ideer, hvis hun mener de vil virke for mig, eller komme med gode råd/ideer til hvad jeg kan gøre. Hun er altid ærlig omkring hvorvidt hun mener noget er godt til mig. Og derfor går jeg altid der fra med et resultat som jeg ikke kun er tilfreds med lige der, men som jeg bliver ved med at være tilfreds med, ind til næste gang jeg sætter mig i stolen.

Anne Kathrine Skyum Larsen

kunde igennem 7 år

Her er standarden i top

Kvalitet, kreativitet, professionalisme er hvad du får når du besøger Da Campo. Du bliver mødt med et stort smittende smil og højt humør, som det første når du træder ind i salonen. 

Herefter mærker du stemningen som oser af varme og omsorg. Udsmykningen af salonen er en oplevelse i sig selv. Den festelige rockabilly og 50’er stemning får dig i det bedste humør. Du vil tage dig selv i efter kort tid at nynne med på Elvis som spiller fra jukeboksen. 

Her er standarden i top. Samantha ser ikke problemer, men udfordringer som hun med sikkerhed vil gøre sit ypperste til at løse i samråd med dig. 

En tur i frisørstolen hos Da campo giver dig resultatet som du kun vil elske at vise frem. Mit ønske var et naturligt look, og der må man sige at hun ramte plet! Og dermed også en meget smuk og klassisk klipning. Alt i alt et vidunderligt resultatet. Jeg kunne ikke bede om mere! 

Hvis ikke du allerede er kunde, så kommer her en stærk anbefaling herfra! 

 

Amanda Dinesen

Kunde igennem 9 år

Tager gerne den lange køretur

Hvorfor vælger jeg at bruge 1 times kørsel for at blive klippet hos DaCampo? Udelukkende fordi DaCampo formår at lave et klip og en shave som bare sidder i skabet hver eneste gang, i et miljø med en fed stemning. 

Med tusser på armen, hotrods i bladene, patina på væggene og rom på flasken er der bare ikke noget alternativ. Dette er en Barbershop som en Barbershop skal være, ikke ulidelig formel, men hvor Samantha og de andre kunder er med på samtaler fra udskiftning af motor til kongehuset – og hvor man hurtig føler man får en plads i en familie som husker en hver gang man møder op.

Resultatet er altid præcist som det skal være, og man kan købe det der skal til håret og skægget i butikken. Der er altid hjælp og gode tips for den der ønsker det. Ingen pådutning af mersalg og priser er fair. 

Det er her du skal klippes.
(Nej jeg får desværre ikke noget for denne udtalelse, men ægthed og kvalitet er en mangelvare, så det bør fremhæves)

Kim Mortensen

Kunde igennem 6 år